O nama


Recupero d.o.o.
tvrtka je koja okuplja iskusne stručnjake i predstavlja potpuno drugačiji i inovativni pristup sadašnjim i budućim klijentima. Nakon što smo na tržištu uočili nedostatak kvalitetnih tvrtki koje su spremne klijentima ponuditi individualni pristup, kvalitetno i pravovremeno vođenje poslovanja i savjetovanje te pristup raznim izvorima financiranja, odlučili smo okosnicu našeg poslovanja temeljiti upravo na tim načelima.

Iskustvom stečeno znanje dijelimo sa strankom i nastojimo biti susretljivi. Vrlo rado izdvojimo vrijeme za početnika u pokretanju vlastitog posla, štoviše, dajemo smjernice i konkretna rješenja koja vode prema uspješnom početku vašeg poslovanja.
Naš servis nudi svježe znanje i stručnost za rješavanje raznih poslovnih problema kroz jednostavnu komunikaciju i zajamčenu diskreciju.

 

Recupero vam omogućuje

 

✓ Knjigovodstveni servis
✓ EU projekti

 

U tvrtci su zaposleni stručnjaci iz područja računovodstva, prava i provođenja projekata iz EU fondova i drugih izvora financiranja. Tvrtka je ustrojena na način da se poduzetnicima omogući kompletna usluga praćenja poslovanja uključujući najvažnije segmente svakog poduzeća. Kroz odjele za računovodstvo i EU projekte, u uredima tvrtke Recupero u Osijeku, Vukovaru i Zagrebu na raspolaganju vam je niz usluga potrebnih za vaše uspješno poslovanje.

 

Okosnica poslovanja tvrtke temelji se na individualnom pristupu svakom klijentu, kvalitetnom vođenju poslovnih knjiga, računovodstva i cjelokupnog poslovanja. Također, omogućujemo vam pristup EU fondovima, kao i drugim izvorima financiranja te savjetovanje i konzultiranje s našim stručnjacima.

 

Osnivači tvrtke Recupero, i sami iskusni poduzetnici, osmislili su jedinstveni program napravljen od strane poduzetnika za poduzetnike te predstavljaju potpuno drugačiji i inovativni pristup sadašnjim i budućim klijentima. Mnoge tvrtke i poduzetnici su prepoznali našu kvalitetu i predanost visokim poslovnim standardima, kao i posebnu pažnju koju posvećujemo svakom korisniku svojih usluga, te su postali naši klijenti.

Ukoliko informaciju koju tražite ne pronađete na našem blogu, slobodno nas bez obveze kontaktirajte.

 

Kontaktirajte nas!
tel: 031/410-372
email: info@recupero.com.hr

Poslovni dijelovi i organizacijska struktura

Računovodstvo
Vođenje poslovanja od osnivanja i preuzimanje klijenata koji su već na tržištu. Nudimo specijalizirano vođenje svih vrsta trgovačkih društava, ustanova, udruga i ostalih pravnih oblika.
odjel za EU projekte
Savjetovanje, pronalaženje odgovarajućih natječaja, priprema projektne dokumentacije za natječaje u Hrvatskoj i inozemstvu.