Promotivna ponuda za poduzetnike početnike

Osnovali ste tvrtku ili to tek planirate? Želite započeti uspješno poslovanje, ali nemate pravu podršku? Tvrtka Recupero d.o.o. je stvorena za poduzetnike – od poduzetnika, s promotivnom ponudom koja smanjuje troškove i rizik u počecima vašeg poslovanja. Nazovite 031/410-372 i uštedite do 12 000 kn!*

Nudimo vam kompletnu uslugu našeg knjigovodstvenog servisa i konzultantske usluge bez naknade u trajanju od minimalno 3 do maksimalno 6 mjeseci. Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju i sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja i riješiti probleme s kojima se susrećete. U okviru potpore omogućujemo vam i konzultacije s pravnim timom kao i usluge našeg Odjela za EU projekte i financiranje koji će vas  obavještavati o aktualnim natječajima i izvorima financiranja prilagođenim vašem poslovanju.

Recupero okuplja iskusne stručnjake i predstavlja potpuno drugačiji i inovativni pristup sadašnjim i budućim klijentima. Osnivači tvrtke su i sami iskusni poduzetnici, tako da nudimo jedinstveni program napravljen od strane poduzetnika za poduzetnike.

Promotivna ponuda za poduzetnike početnike dodatni je dokaz našeg nastojanja da klijente pratimo od samih početaka s ciljem osiguranja rasta i razvoja poslovnog pothvata.

✓ besplatne knjigovodstvene usluge u trajanju do 6 mjeseci
✓ besplatne konzultacije s pravnim timom u trajanju do 6 mjeseci
✓ besplatne konzultacije za EU projekte i financiranje u trajanju do 6 mjeseci

Recupero računovodstvene usluge

Kontaktirajte nas!
tel: 031/410-372
email: info@recupero.com.hr

Našim klijentima nudimo odgovore na sva pitanja vezana za pokretanje poslovanja, financijsko praćenje, vođenje knjiga kao i glavne probleme i specifičnosti poduzetničkog pothvata. Stojimo vam na raspolaganju i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i riješiti probleme s kojima se susrećete.

U promotivnu ponudu za poduzetnike početnike uključene su i usluge Odjela za EU fondove – informiranje i prikupljanje informacija o otvorenim natječajima EU fondova i drugih izvora financiranja, konzultacije sa stručnim timom Odjela za EU projekte u trajanju od 60 minuta mjesečno, kao i popust na izradu projektne dokumentacije za EU projekte. Usluge pravnog savjetovanja Odjela za pravnu pomoć i savjetovanje u sklopu promotivne ponude obuhvaćaju inicijalno pregledavanje dokumentacije od strane pravnog tima, kao i konzultacije s odvjetničkim timom u trajanju od 60 minuta mjesečno.

Napomena:
Promotivna ponuda u trajanju od 3 mjeseca odnosi se na poduzetnike početnike koji posluju kraće od dvije godine ili tek započinju s poslovanjem, dok za IT tvrtke ista vrijedi 6 mjeseci. Promotivna ponuda odnosi se na vođenje knjigovodstvenih poslova do 4 zaposlena, do 50 ulaznih/izlaznih računa, do 10 putnih naloga mjesečno. U ponudu nisu uključeni ugostitelji i trgovine na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom, pićima i duhanskim proizvodima.

*cijena usluga obuhvaćenih promotivnom ponudom iznosi 2.000,00 kuna +PDV mjesečno, te je za poduzetnike početnike paket usluga besplatan u trajanju od 3 do 6 mjeseci. Ovdje možete pogledati standardne cijene svih naših usluga.