O NAMA

Konzultantske usluge

Nudimo kompletan proces pripreme poslovnih i financijskih planova iz širokog spektra djelatnosti, poput proizvodnog sektora, IT sektora, zdravstvenog sektora, poljoprivrednog i ruralnog sektora, a u području izgradnje i opremanja, istraživanja i razvoja i sl.


Nudimo usluge izrade poslovnog modela razvoja i komercijalizaciju inovativnih proizvoda i usluga, vodimo vas i implementiramo cijeli proces.

workplace-results-professional-report-accounting-during (Medium).jpg

Poslovno i financijsko savjetovanje

Ako namjeravate osnovati tvrtku, a ne znate koji poslovni oblik odabrati, trebate savjet oko pokretanja vlastite poslovne ideje, ili imate pitanja vezana za porezne, računovodstvene ili financijske teme na pravom ste mjestu.

Svojim klijentima nudimo široku lepezu usluga iz područja poslovnog i financijskog savjetovanja, izrade poslovnih planova, kao i provedbe postupaka javnih nabava s naglaskom na komercijalizaciju inovativnih proizvoda i usluga. U korak smo s aktualnostima iz područja financija, poreza i računovodstva.

slika.jpg

Usluge

Savjetovanje pri osnivanju obrta, tvrtke

Nudimo kompletan proces savjetovanja u procesu osnivanja tvrtke; priprema dokumentacije, osnivanje i početak poslovanja.

Konkretiziranje poslovne ideje u poslovni plan

Obuhvaćamo s vama cijeli proces kreiranja poslovne ideje u skladu sa potencijalnim tržištem, a s ciljem boljeg poslovnog planiranja.

Financijsko i porezno savjetovanje

Pružamo vam uslugu financijskog i poreznog savjetovanja u svim segmentima vašeg poslovanja.

Komercijalizacija inovativnih proizvoda i usluga

Osiguravamo vam pravovremeno planiranje i pronalazak izvora financiranja kako bi vaši inovativni proizvodi i usluge bili efikasno plasirani na ciljano tržište.