O NAMA

Konzultantske usluge

Nudimo kompletan proces pripreme poslovnih i financijskih planova iz širokog spektra djelatnosti, poput proizvodnog sektora, IT sektora, zdravstvenog sektora, poljoprivrednog i ruralnog sektora, a u području izgradnje i opremanja, istraživanja i razvoja, digitalizacije poslovanja i slično.


Nudimo usluge izrade poslovnog modela razvoja i komercijalizaciju inovativnih proizvoda i usluga, vodimo vas i implementiramo cijeli proces.

workplace-results-professional-report-accounting-during (Medium).jpg

Poslovno i financijsko savjetovanje

Ako namjeravate osnovati tvrtku, a ne znate koji poslovni oblik odabrati, trebate savjet oko pokretanja vlastite poslovne ideje, ili imate pitanja vezana za porezne, računovodstvene ili financijske teme na pravom ste mjestu.

Svojim klijentima nudimo široku lepezu usluga iz područja poslovnog i financijskog savjetovanja i planiranja, izrade poslovnih planova, provedbe postupaka javnih nabava, implementacija digitalizacije cjelokupnog poslovanja.

U korak smo s aktualnostima iz područja financija, poreza i računovodstva.

slika.jpg

Usluge

Savjetovanje pri osnivanju obrta, tvrtke

Nudimo kompletan proces savjetovanja u procesu osnivanja tvrtke; priprema dokumentacije, osnivanje i početak poslovanja.

Konkretiziranje poslovne ideje u poslovni plan

Obuhvaćamo s vama cijeli proces kreiranja poslovne ideje u skladu s potencijalnim tržištem, a s ciljem boljeg poslovnog planiranja.

Financijsko i porezno savjetovanje

Pružamo vam uslugu financijskog i poreznog savjetovanja u svim segmentima vašeg poslovanja.

Komercijalizacija inovativnih proizvoda i usluga

Osiguravamo vam pravovremeno planiranje i pronalazak izvora financiranja kako bi vaši inovativni proizvodi i usluge bili efikasno plasirani na ciljano tržište.

Strateško planiranje

Pomažemo Vam postaviti opće ciljeve poslovanja i razviti plan aktivnosti za njihovo postizanje. To uključuje promišljanje o mogućim odstupanjima od svakodnevnog poslovanja i postavljanje pitanja gdje želite stići i koji su vam prioriteti.

Poslovno savjetovanje

Utječemo na poboljšavanje učinkovitosti i podizanje konkurentnosti tvrtke, primjenom najboljih praksi i radnih sustava. Poduzeća se mijenjaju i prolaze kroz različite situacije u kojima trebaju vanjski uvid u svoje procese kako bi ih objektivno analizirali, postavili dijagnozu i primijenili poboljšanja.

Digitalizacija poslovanja

Predlažemo konkretne mjere koje se mogu primijeniti u poduzeću vezano za uštedu troškova, poboljšanje internih procesa, te aktivno na tržištu tražimo i dostupne prilike za financiranje zajedničkih projekata.

Naš tim za poslovna rješenja, osim što se kontinuirano usavršava i prati novitete iz IT industrije, zajedno s vanjskim suradnicima pronalazi i opcije financiranja za projekte koji pozitivno utječu na vaše interne procese, postižu veću konkurentnost društva ili pridonose očuvanju radnih mjesta. Izrada objektivne analize tvrtke za investiranje u rješenje za upravljanje poduzećem i poslovanjem.